preload
Strona głównaUżytkownicy › Opinie użytkowników

Opinie użytkowników



Język: Rosyjski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 19.08.2016
IP/Host: *.internetdsl.tpnet.pl
Po pierwszej klasie liceum zdecydowałam się zmienić język dodatkowy i wybrałam rosyjski. Miałam dwa miesiące, lipiec i sierpień, na opanowanie materiału z pierwszego roku, co wydawało się dla mnie niemożliwe po przejrzeniu podręcznika. Na szczęście zdecydowałam się na zakup tego kursu i mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że polecam go wszystkim, bo jestem przekonana, że już po kilkunastu lekcjach posiadałam większą wiedzę niż moi rówieśnicy po 10 miesiącach nauki w szkole.

Klaudia
lat 17, wanil...@spoko.pl

Język: Rosyjski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 25.08.2015
IP/Host: *.bb.netvision.net.il
Bardzo mi odpowiada kurs Rosyjski na Szóstkę. Mieszkam w kraju, gdzie rosyjski jest trzecim w kolejności ważności językiem, a dla mnie najłatwiejszym do nauczenia. Szukałam kursu, który pomoże mi przypomnieć sobie zapomniane podstawy oraz alfabet. I znalazłam! Podoba mi sie sposób, w jaki Pani Lila zwraca się do studenta. Mimo, że to kurs internetowy, czuje się miłą atmosferę.Спасибо ☺.

Anna
lat 37, Karmiel, a.dykcz...@gazeta.pl

Język: Rosyjski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 02.03.2013
IP/Host: *.163.23.193
Witam serdecznie,
od 8 lat mieszkam na Majorce.Od pazdziernika zaczelam uczyc sie jezyka rosyjskiego w szkole jezykowej.Jednak co roku w okresie Bozego Narodzenia przylatuje do Polski aby byc z najblizszymi.Oznaczalo to jednak dla mnie,ze kiedy wracalam na zajecia do szkoly po dwumiesiecznej przerwie,czekaly mnie duze zaleglosci.Nic bardziej mylnego.Z kursem rosyjski na szóstke,który slaralam sie przerobic w grudniu w domu,nie tylko nie mam zaleglosci,ale nawet jestem do przodu z materialem:)Bylo to dla mnie wielkim zaskoczeniem,ale jednoczesnie rozpierala mnie duma.Bardzo polecam wszystkim kursy na 6ka.pl,to nie tylko frajda i przyjemnosc ale tez pozyteczne spedzenie czasu.

Ewa
lat 28, PALMA DE MALLORCA, salsi...@o2.pl

Język: Rosyjski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 25.02.2013
IP/Host: *.zory.vectranet.pl
Tego szukałam. Nie trzeba wkuwać całej cyrylicy od razu, tylko po kolei na konkretnych przykładach. Dla mnie bomba! Polecam!

leli
lat 32, lila.ksiaz...@wp.pl

Język: Rosyjski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 05.02.2013
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Tak, naprawdę to miałam zamiar uczyć się tylko języka angielskiego, ale zaczytałam się w kursie rosyjskiego i teraz uczę się dwóch języków, co naprawdę sprawia mi dużą przyjemność :)

Ela
lat 27, rzeszów, ekrecichwost....@o2.pl

Język: Rosyjski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 12.10.2012
IP/Host: *.gdynia.mm.pl
No ja jestem po prostu w szoku, niesamowita jakość! Wiele razy próbowałem uczyć się rosyjskiego - z kaset, starych książek itd. Podręczniki nie dawały dobrych rezultatów. A tutaj - kurs napisany praktycznie od zera (jedynie przebicie się przez początek z cyrylicą jest kłopotliwe), dokładnie to czego szukałem.

Jan
lat 17, Gdynia, aso.gdyn...@gmail.com

Język: Rosyjski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 29.02.2012
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Świetny kurs dla osób które nie mogą się wyrwać z domu, np. dla matki z małym dzieckiem. Wszystko świetnie wytłumaczone i opisane. Chociaż dobrze byłoby gdyby dodali przy każdym zdaniu jak i przy słówkach, wymowę. Przyznam że z tym mam największy problem :)

Wiola
lat 21, Kraków, wiola.kanczu...@gmail.com

Język: Rosyjski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 28.11.2011
IP/Host: *.static.vgr.pl
Super! Bardzo podoba mi się sposób w jaki zostały przygotowane lekcje. :)))

Róża
Lublin, joanna_...@op.pl

Język: Rosyjski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 16.11.2011
IP/Host: *.adsl.inetia.pl
Kurs ten jest drugim, równoległym jaki obecnie próbuję przerobić. Myślę, że będzie stanowił wspaniałe uzupełnienie i pomoże ugruntować wiadomości, które już opanowałam.
Bardzo podobają mi się nagrania lektorki - miły tembr głosu, wyraźne, z mocno zaznaczonym akcentem, co na początku przygody z językiem jest ważne.

Mam nadzieję, że uda mi się nauczyć tego pięknego języka.

anka
lat 32, amkwiatkows...@poczta.fm

Język: Rosyjski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 03.10.2011
IP/Host: *.icpnet.pl
Wspaniała strona, wspaniały kurs. Od zawsze chciałam nauczyć się języka rosyjskiego lecz moje ścieżki edukacyjne nigdy o niego nie zawadziły. Teraz kiedy mam trochę więcej czasu postanowiłam się nauczyć podstaw. Ten Kurs jest wspaniały. Lila wspaniale wszystko tłumaczy. Czuję się jakbym siedziała na prywatnych lekcjach. Idealna opcja dla osób, które nie mogą iść na kurs z różnych względów. Gramatyka jest bardzo ciekawie przedstawiona, tak delikatnie wpleciona w lekcję, aż przyjemnie się jej uczy. Naprawdę polecam.

Monika
lat 22, Poznań, sowa1...@gmail.com

Język: Rosyjski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 21.09.2011
IP/Host: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Ten kurs to wspaniała pomoc do nauki języków/ uczyłam się już kilku /ale wasz - metoda jaką dajecie jest przyjemnością. Chętnie się podchodzi do każdej kolejnej lekcji. Dziękuję za to, gdyż w ten sposób można się rozwijać. Poleciłam tę możliwość moim bliskim w rodzinie i tak jak ja już korzystają.Znajomość języków obcych to skarb człowieka.Teresa

Teresa
lat 53, Poznań, s.noe...@tlen.pl

Język: Rosyjski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 13.08.2011
IP/Host: *.193.132.231
Minelo juz wiele lat od kiedy nie mam zadnego kontaktu z jezkiem rosyjskim.Kiedy znalazlem Pañstwa strone w INTERNECIE -postanowilem wròcic do przypomnienia sobie nowych zwrotòw i ich wlasciwej wymowy.Wasz kurs jest po prostu wspanialy nawet kiedy budze sie w nocy slysze przyjemny glos Lektorki i c hce mi sie szybko wracac do powtarzania slòw.
W najblizszych dniach mam wyjazd do Omska na Syberie do podpisania umowy miedzy Uniwersytetami ;UAEMEX Stanu MEKSYK na ,ktòrym to wlasnie od 32 lat jestem wykladowca i UNIWERSYTETEM W OMSKU .Zatem skladam Pañstwu gorace podziekowania za tak przystepna forme powtòrki i od nowa nauki tego tak pieknego jezyka ,ktòry docenia sie dopiero niejednokrotnie po dlugich latach.Forma lekcji jaka Pañstwo proponujecie jest tak prosta i przystepna ,ze mysle iz po paru tygodniach przed wyjazdem bede mògl byc przewodnikiem dla delegacji meksykañskiej podczas pobytu na Syberii. Wasz kurs pozwala mi to na ponowne przypomnienie jezka ,ktòrego nauke w Polsce ukoñczylem po zakoñczeniu szkoly sredniej w 1958 roku.
Ponownie dziekuje bardzo za tak prosta i przystepna forme do opanowania nauki jezyka obcego.
Koñczac zycze wiele sukcesòw i sle gorace pozdrowienia z Meksyku,DR.JÒZEF,Kiedy bede w POLSCE w pazdzierniku tego roku dopodpisania umòw miedzy Uniwersytetami
WARSZAWSKIM,A.G.H i naszym Uniwerstetem wTOLUCA- pierwsza rzecz jaka zrobie zakupie Wasz pelny kurs .Zatem do uslyszenia w KRAJU.

JÒZEF
lat 73, TOLUCA-Edo de Mexico, j...@uaemex.mx

Język: Rosyjski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 26.07.2011
IP/Host: *.233.184.178
Jestem bardzo zadowolona z formy. Lektor pomaga mi załapać odpowiedni akcent. Dobre zgrupowanie słownictwa i generalnie jestem na tak. Nauka jest przyjemna i wciąż brnę do przodu. Rosyjski to przepiękny język. Szkoda tylko że z innych języków można dokupić słownictwo oraz wspomagać się ciekawymi lekcjami dodatkowymi - dla rosyjskiego tego nie ma. Mam nadzieję że wkrótce pojawią się i te bonusy. Polecam gorąco i pozdrawiam ekipę Twórców.

Ewuś
Strzyżowice, efka7...@poczta.fm

Język: Rosyjski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 07.06.2011
IP/Host: *.promax.media.pl
Kurs na początku wygląda bardzo zachęcająco. Jednak jest zbyt bardzo skupiony na gramatyce, którą każdy po osłuchaniu się z językiem zaczyna stosować instynktownie. Bardzo pomocne są nagrania lektora, naturalny akcent, warte uwagi i podziwu ciekawe objaśnienia, ćwiczenia i ściągi. Bardzo ciekawa jest możliwość sprawdzenia się testem końcowym oraz zamówienie dyplomu. Powinien on mieć jednak charakter bardziej zbliżony do matury, testu gimnazjalnego. Więcej sprawdzenia czy ktoś rozumie co słyszy, czyta, wyłapuje kontekst. Warto i bardzo przyjazna cena.

Maciej
lat 18, Ostrów Wielkopolski, maciej16music22e...@o2.pl

Język: Rosyjski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 05.07.2010
IP/Host:
Korzystam z kursu w ramach powtarzania wiadomości z języka rosyjskiego. Jestem zadowolona i mam nadzieję, że będzie kolejna część.

Zuzanna
lat 34, Warszawa, tar...@op.pl

Język: Rosyjski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 09.04.2010
IP/Host: *.dynamic.gprs.plus.pl
Wspaniałe,
Język rosyjski zawsze był moim marzeniem. Dzięki temu portalowi stało się ono rzeczywistością. Mogę w zaciszu własnego domu cieszyć się jego magią i wspaniałością. :P

Łukasz
lat 16, Pionki, lukasz.rychlins...@zhp.net.pl

Język: Rosyjski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 03.03.2010
IP/Host: *.tczew.net.pl
Kurs języka rosyjskiego jet super. Pierwszy raz nauka stała się dla mnie przyjemnością. Zdecydowanie polecam.

Ania Ś.
lat 28, tczew, mauro11...@onet.pl

Język: Rosyjski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 10.10.2009
IP/Host: *.nat.student.pw.edu.pl
kilka dni temu wykupiłem dwie części kursu, powoli przemierzam przez pierwszą część, jestem bardzo zadowolony ;)

Michał
lat 23, Warszawa, timm...@interia.pl

Język: Rosyjski
Rodzaj opinii: Jestem na TAK
Data dodania: 23.09.2009
IP/Host: *.adsl.inetia.pl
Ta strona jest dla mnie stworzona:)
Alfabet i podstawowe (bardzo!) słownictwo opanowałam już sama, a teraz wiem, gdzie powinnam uczyć się dalej.
Dziękuję za tę stronę:))

ewulec:)
ewulec...@o2.pl




Bardzo dziękujemy za wszystkie opinie - zarówno pozytywne, jak i te z konstruktywną krytyką. Te pierwsze dają nam ciągłą motywację do dalszej pracy, a te drugie podpowiadają, jak możemy ulepszać naszą stronę i oferowane w niej kursy, aby jeszcze lepiej spełniać Wasze oczekiwania.
Dziękujemy i pozdrawiamy!

Zespół 6ka.pl
Dodaj opinię